VIDEOCONFERENCIA AMB MAURI SANCHÍS

Els alumnes de 4rt de Primària,després de treballar de manera col·laborativa el tema del Jazz i com no, el ja conegut, Mauri Sanchis, avui ens han fet una visita virtual. Ha segut una xarrada de lo més curiosa i divertida.

He, mantingut una conversa virtual amb el compositor i músic, on hem aprofitat després de conèixer un poc la seua vida, per a preguntar-li coses de les quals teníem moltíssima curiositat.

MAURI SANCHÍS

Músic alcoià,  Des de 2003, any del llançament del seu primer àlbum (*Less *is Habite), Mauri Sanchis (Alcoi, 1974) s’ha posicionat com un dels músics espanyols amb major transcendència internacional en l’àmbit del *groove ja siga dins del blues, *funk, jazz o *soul a través de nombrosos assoliments, reconeixements i premis.

Nomenat primer *endorser espanyol de *Hammond i *Moog i primer espanyol en el segell alemany *BHM.

Guanyador dels premis *AJH a millor àlbum, millor *single i millor banda de directe així com de el premi *Kultur *Cam per la seua aportació al panorama cultural en la província d’Alacant.
Alguns dels seus temes han sigut inclosos en recopilatoris al costat d’estels com John *Scofield, Mike Stern, Scott *Henderson o *Chano *Dominguez.

Ha participat en nombrosos festivals de jazz de transcendència internacional destacant Jazz San Javier o *Pori Jazz (Finlàndia).

I ha tocat o gravat amb estels de la talla de Vargas Blues *Band,Kepa *Junkera, Raimundo Amador, Bill Evans, Dean Brown, J. *DeFrancesco, Popa *Chubby, *Graham Foster, o D. *Allman entre uns altres.