Carnestoltes 2019

El passat dimecres 27 de febrer, ens va visitar la reina de Carnestoltes, per a assabentar-se de si tots nosaltres havíem complit les consignes del seu pregó.

«Nona»(La bessona),així li deien,va ser molt bona i divertida i va passar per les classes per veure la nostra creativitat i originalitat.

Aquest any, Nona també va visitar als alumnes més majors del nostre col·legi,a tots ells els va encantar conèixer-la!

Tots esperem tornar a veure-la el proper any. Adéu, Nona!

I al dia següent , tots junts a celebrar la cercavila de carnestoltes,segur que ho passarem genial!

Ja ha arribat el gran dia i un any més els alumnes de “San Juan y San Pablo” amb els nostres benvolguts companys del col·legi “Sanchís Banús” han realitzat la cercavila per celebrar la festa de Carnestoltes. Una trobada plena de balls, danses i disfresses molt variades i originals en la qual han desfilat pel voltant del centre. Tot aquest luxe per als sentits va estar amenitzat per una gran BATUCADA formada per mares,pares i alumnes del nostre col·legi que, amb molt bon ritme i gran sonoritat, ens van acompanyar.També ens van fer gaudir de la música la banda formada pels músics del col·le,dirigida per Andrés,el seu mestre i com a col·lofó d’ aquesta gran festa el cotxe amb megàfon inclós on Esperança i Román es van encarregar de fer-nos ballar sense parar. Mestres, alumnes i pares acompanyats per un sol esplèndid ,ho vam passar genial.

Pel matí, tots els alumnes del centre van gaudir de bambes i xocolatines que es van repartir, per a agafar energia per a la cercavila.

A continuació us deixem el vídeo de la cercavila i una bona col·lecció de fotografies perquè recordeu aquests moments tan divertits per a tothom, desitgem que us agraden.

Des d’ací donem les gràcies a la gran quantitat d’assistents de famílies a l’acte, acompanyant-nos un any més al Carnestoltes.

Fins el proper any!