Projecte “Joan miró”: mirades inocents

Els alumnes de 5 anys han estat treballant aquest trimestre un nou projecte anomenat “Joan Miró” amb la finalitat d´acostarlos al món de l´art.

La senzillesa en les formes, l´ús de colors brillants, la imaginació i els somnis són aspectes que no han faltat a l´hora de dur a terme aquest projecte. Els alumnes no solament han conegut part de la vida i obra del pintor sinó que també han anat descobrint quines tècniques utilitzava, els seus colors preferits i les escultures més importants per a finalment plasmar algunes de les seues obres utilitzant diferents técniques plàstiques.

Han gaudit moltísim!

Seguir Informado:

Si está interesado en recibir, sin ningún compromiso, información de los tiempos de matrícula y que le mantengamos avisado por correo, tan solo tiene que darse de alta en el siguiente formulario y te mantendremos informado cuando se produzcan cambios.

Un lugar especial para aprender y crecer.