VISITA AL CENTRE DE L´ESCRIPTORA VALENCIANA TERESA BROSETA

El passat dijous 28 de novembre els alumnes de 1r ESO van rebre una visita d´allò més especial. L´escriptora Teresa Broseta, guanyadora de catorze premis literaris i autora dels dos llibres, que s´havien llegit durant aquest trimestre en l´assignatura de Valencià, venia a conéixer-los. Estaven espectants i il.lusionats per la seua arribada. Tindrien l´oportunitat de satisfer totes les seues curiositats, no sols respecte al contingut de les lectures sinó també quant a la seua professió.

Finalment, li posarien rostre i veu a la creadora d´històries tan trepidants i fantàstiques com les que ells mateixos havien compartit a L´illa a la deriva o a L´estiu dels pirates. No era habitual i això els feia estar com a mínim neguitosos. Però no tardarien a deixar-se atrapar per la seua màgia, pel seu discurs ple de somriures i anècdotes curioses farcides d´ensenyaments.

Després de respondre a totes les seues preguntes i inquietuds, la nostra escriptora va dedicar els llibres a tots i cadascú dels nostres alumnes.

Des d´ací volem agrair a Teresa que haja acceptat la nostra invitació i que haja sigut tan propera i carinyosa amb ells, i als nostres alumnes l´interés i l´entusiasme que han demostrat en tot moment.

Ha estat una experiència gratificant i molt enriquidora per a tots, que esperem repetir.