PINTURA MURAL,4t ESO

Com a projecte de fi de curs, dintre de l’assignatura de plàstica i visual, els alumnes han treballat la pintura mural.El projecte consta de dos murals,estan ubicats a les aules de secundària ,a l’entrada podem veure un de temàtica interdisciplinar partint d’un cercle cromàtic i destacant elements de les ciències, arts i humanitats,envoltat de motius creatius i plàstics amb pinzellades i ullades a artistes com Botticelli, Van Gogh i el màxim representant de Pop Art ,Andy Warhol.

Per altra banda a la paret frontal, l’alumna Blair Rojo Garcia ha fet una meravellosa interpretació del monumental «Guernica» de Picasso, pintat a l’any 1937,en plena guerra civil.

El motiu d’aquesta interpretació és per a commemorar els 50 anys de la mort de Picasso i a més a més l’admiració per part de l’alumnat a aquest gran artista espanyol.

Els alumnes de plàstica han fet un gran esforç per finalitzar aquest gran projecte,pintant quan ja estaven de vacances, així que des de el col·legi donem l’enhorabona a tots i a totes per la vostra constància i entusiasme, de segur que les següents generacions i tota la comunitat educativa gaudirem de l’empremta que ens heu deixat!

Gràcies per tant!

El col·legi sempre serà la vostra casa!

BON ESTIU PER A TOTHOM!