Carnestoltes 2020

Ja ha arribat el gran dia i un any més els alumnes de “San Juan y San Pablo” amb els nostres benvolguts companys del col·legi “Sanchís Banús” han realitzat la cercavila per celebrar la festa de Carnestoltes. Una trobada plena de balls, danses i disfresses molt variades i originals en la qual han desfilat pel voltant del centre. Tot aquest luxe per als sentits va estar amenitzat per una gran MAMI BATUCA formada per mares, pares i alumnes del nostre col·legi que, amb molt bon ritme i gran sonoritat, ens van acompanyar. També ens van fer gaudir de la música la banda formada pels músics del col·legi, dirigida per Andrés, el seu mestre i com a colofó d’aquesta gran festa el cotxe amb megàfon inclòs que encarregaren de fer-nos ballar sense parar. Mestres, alumnes i pares acompanyats per un sol esplèndid, ho vam passar genial.

Al matí, tots els alumnes del centre van gaudir de bambes i xocolatines que es van repartir, per a agafar energia per a la cercavila.

A continuació us deixem el vídeo de la cercavila i una bona col·lecció de fotografies perquè recordeu aquests moments tan divertits per a tothom, desitgem que us agraden.

Des d’ací donem les gràcies a la gran quantitat d’assistents de famílies a l’acte, acompanyant-nos un any més al Carnestoltes.

Fins al pròxim any!