MANDALES XL. Treball realitzat per els alumnes de 5è de Primària.

A través del dibuix, del color, el xiquet s’expressa. Expressa el seu món interior, pensaments, idees, estats d’ànim i relacions en el món d’una manera cada vegada més complex, des dels primers gargots a les creacions artístiques més abstractes i elaborades desenvolupant amb això la seua psicomotricitat.

Des de l’assignatura de Plàstica, es proposava als alumnes de cinquè de Primària un nou repte.

Que expressaren amb un *mandala el seu món interior, pensaments, idees, estats d’ànim…etc, veient així el seu camí evolutiu i mostrant les peculiaritats de cadascun, ja que no poden existir dos mandales iguals, ni dibuixats, ni pintats.
I dins d’aquest espai de confinament, aquests grans artistes, han estat creant i investigant, com fer mandales grandària  XL.

Els resultats són impressionants i magnífics.
Amb uns dissenys de lo  més originals i increïbles.

Enhorabona!. Estan espectaculars.