CARNESTOLTES 2022

Ja ha arribat el gran dia i un any més els alumnes de “San Juan y San Pablo” han celebrat la festa de Carnestoltes. Una trobada plena de balls, danses i disfresses molt variades i originals en la qual han desfilat arreu de tot el centre. Tot aquest luxe per als sentits ha estat amenitzat per una gran MAMI BATUCA formada per mares, pares del nostre col·legi que, amb molt bon ritme i gran sonoritat, ens han acompanyat. Mestres, alumnes i pares acompanyats per un sol esplèndid, ho hem passat genial.

Al matí, tots els alumnes del centre han gaudit de bambes i xocolatines que s’han repartit per a agafar energia per a la cercavila i concurs de disfresses dels alumnes de secundària,atorgant premi a l’alumn@ de cada curs amb la disfressa més original amb relació a les temàtiques escollides.

A continuació us deixem el vídeo de la cercavila i una bona col·lecció de fotografies perquè recordeu aquests moments tan divertits per a tothom, desitgem que us agraden.

Des d’ací donem les gràcies a tots els que heu participat pel vostre entusiasme i il·lusió,acompanyant-nos un any més al Carnestoltes.

Fins al proper any!