PROGRAMA D´EDUCACIÓ EMOCIONAL «ESTEL»

Per primer any s´ha implementat al nostre colegi un programa d´educació emocional al llarg del any amb els alumnes de l´etapa d´infantil.

Dani, Matíes i Eva, membres del Departament d´Orientació junt am el professorat de cada grup, hem compartit moments innolvidables. Les ganes e il.lusió ens han acompanyat i cada dilluns esperàvem els somriures de benvinguda del xiquets i xiquetes amb gran alegria.

Autoestima, empatia, resolució positiva dels conflictes, coneixement de les diferents emocions,… són aspectes que hem anant treballant dintre d´aquest programa d´educació emocional.

És per tot aixó que valorem l´experiència com molt positiva.

Ens acomiadem del programa «ESTEL» fins al proper curs amb unes jornades dinàmiques i divertides on ens han pintat la cara, ens han posat el segell per accedir, hem aconseguit en cada prova unes lletres que hem ordenat per a formar la paraula ESTEL i ens han lliurat un diploma per a la classe.