Celebrem «La Castanyera»

Portada

Hui hem celebrat al cole «La Castanyera». Com tots sabreu, ja per fi ha arrivat el fred i começa el temps de torrar castanyes.

Tots els xiquets d’infantil i primer cicle de primària han gaudit d’aquesta activitat que hem celebrat. Durant tota aquesta setmana els xiquets i xiquetes han portat castanyes per a que hui poguérem torrar-les al pati del col.legi amb les ajudants de «La Castanyera».

Aquest personatge tan entranyable i ja conegut per tots, ens ha tornat a visitar un any més i ens ha contat una història molt divertida. La Castanyera, després ha convidat tots els xiquets a menjar castanyes al pati i estos han pogut parlar amb ella, menjar castanyes i fins i tot fer-se moltes fotos.

Tots hem disfrutat moltíssim aquesta vesprada. Les xiquetes amb un mocador al cap i els xiquets al coll, hem acompanyat la Castanyera en aquesta visita tan divertida.

L’any que ve, segur que tornar a visitar-nos un altra vegada.

Fins la tardor que ve Castanyera!!!