ENCUENTROS DEPORTIVOS 3ºESO

Arranca ú dels esdeveniments preferits pels alumnes: Les trobades esportives. I aquest any, amb motiu del cinquantenari de la nostra escola, Ibi és amfitrió d’honor d’aquesta convivència que reunís als xiquets dels diferents col•legis que formen part de la congregació de les Germanes Franciscanes de la Immaculada, durant els pròxims tres dies.
Hui 30 de març ha sigut el torn de 3er d’ESO, el dimarts 31 serà el de cinqué de primària, i el dimecres 1 d’abril, posant fi a esta enriquidora experiència, el de 1er d’ESO.
Us deixem amb les imatges de la jornada, que reflecteixen un balanç molt positiu. L’esperit esportiu va estar present en tot moment, i els alumnes foren exemple tant a les victòries com a les derrotes.
Gaudiren a més d’un agradable dia primaveral, que va enfortir si cal l’emotivitat i el rendiment de l’acte. Cap a les tres i mitja de la vesprada els alumnes s’acomiadaren dels companys amb la il•lusió de retrobar-se l’any venidor.
Des d’ací aprofitem per donar les gràcies a tots els participants, especialment, per la seua bona predisposició cap a una iniciativa preparada i acollida amb molta il•lusió.
Confiem en que el bon temps ens acompanye i els pròxims dos dies siguen tan meravellosos com el de hui.