A Esport Viu sabem com gaudir de l’estiu!

Què poquet ens queda per a acabar la nostra fantàstica escola d’estiu!

Hem viatjat per les civilitzacions més importants de la història mitjançant de creatius tallers, divertides excursions i tot això, aprenent anglés. Així complementem de forma lúdica el treball que els alumnes han realitzat durant tot l’any.

Ens trobem a punt d’afrontar l’última setmana, que vindrà carregada d’activitats com la celebració del dia dels iaios, la vetlada nocturna, la gran tirolina en el barranc dels molins i l’esmorzar amb familiars per a tancar el teló d’esta edició SUMMER SCHOOL.

Seguir Informado:

Si está interesado en recibir, sin ningún compromiso, información de los tiempos de matrícula y que le mantengamos avisado por correo, tan solo tiene que darse de alta en el siguiente formulario y te mantendremos informado cuando se produzcan cambios.

Un lugar especial para aprender y crecer.