De què fa gust la lluna?

Els xiquets de tres anys continuen treballant en un projecte de contes. Una vegada més s´han introduït en el món de la fantasia amb el conte «De què fa gust la lluna?».

Han treballat aquest conte de diferents formes, amb tallers, activitats manipulatives, escenificacions, pintura, etc. També, han portat de casa diferents aportacions que han elaborat al costat de les seues familíes i han fet jocs de psicomotricitat en la classe d´educació física. Però, abans de donar per finalitzat aquest conte, encara queda una última activitat sorpresa on contarem amb la col.laboració dels nostres companys de plàstica de 3º de ESO.

Continuarem treballant en aquest projecte al llarg del curs ja que considerem que una iniciació temprana dels xiquets a la literatura és important per obrir la seua curiositat i el seu interés per l’ apassionant món de la lectura.