La tardor

Ja ha arribat la tardor, i amb ella, la caiguda de les fulles, les fruites típiques d’aquest temps i les castanyes.

Com tots els anys, hem dedicat uns dies per a conéixer més de prop aquesta època tan entranyable i com no podia ser menys la desitjada visita de la castanyera.

Els xiquets i xiquetes d´infantil han gaudit de la narració de contes, cançons, manualitats amb fulles i han experimentat amb les fruites característiques de la tardor . Per últim, han fet una degustació de les tan esperades castanyes al pati.

Esperem  desitjosos la visita de la castanyera l’any que ve i qui sap si també del seu castanyer…

Seguir Informado:

Si está interesado en recibir, sin ningún compromiso, información de los tiempos de matrícula y que le mantengamos avisado por correo, tan solo tiene que darse de alta en el siguiente formulario y te mantendremos informado cuando se produzcan cambios.

Un lugar especial para aprender y crecer.