REPTES FAMILIARS. REPTES MUSICALS.

Al llarg d’aquests tres mesos, que hem estat a casa, on els dies es van fer més llargs i semblava que no corregués el temps, però seguia passant, hem après que la música ens envolta i hem descobert com la seua màgia ens ha acompanyat en cada moviment que hem fet i en cada moment que hem viscut.

Aquests mesos han estat un repte de superació i creativitat per a tots nosaltres, però especialment per a tots nosaltres, que heu participat en els reptes que vos he llançat i en els que s’haveu involucrat d’una manera increïble.

ENHORABONA A TOTS. HO HEU FET GENIAL!

Diuen que els reptes fan la vida interessant, no obstant superar-los, és el que li dóna sentit a la vida.

Has participat en algun repte de percussió corporal?
Busca’t que segur et trobaràs.

REPTE1. SOPA AMB TROSSETS DE PA.

REPTE2. HAVANA PERCU-GOTS